۲۶ مرداد ۱۳۹۰، ۱۸:۰۴

دیدار شاعران با رهبری ـ7/

ده‌بزرگی: شعرخوانی در حضور رهبری نمایانگر آزادی بیان در ایران است

ده‌بزرگی: شعرخوانی در حضور رهبری نمایانگر آزادی بیان در ایران است

احد ده بزرگی درباره دیدار نیمه ماه مبارک رمضان شاعران با رهبر انقلاب گفت: وقتی ایشان می‌نشیند و در حضورشان هرکس با زاویه دید و ساختار فکری خودش بی‌پروا شعر می‌خواند، نشان دهنده آزادی کامل بیان در ایران است.

به گزارش خبرگزاری مهر، این شاعر گفت: دیدار معظم له برکت‌آفرین است که علاوه بر تاثیر معنوی بر دوستان شاعر، تاثیر کاری هم می‌گذارد و باعث می‌شود فعال‌تر و حرکت‌آفرین‌تر شوند. بنابراین هم برای خودشان برکت است و هم برای اطرافیانشان.

ده بزرگی گفت: به عقیده من برای متحول کردن ادبیات راهی نیست جز اینکه نشست‌هایی از این دست برگزار شود و دوستان شاعر از هم تاثیر بپذیرند. مسئله مهم این است که رهبر یک حکومت جلسه تشکیل دهد و صحبت بکند، چون این حرکت از سوی معظم له تاثیر بسزایی بر کار شاعران خواهد داشت.

این شاعر درباره کیفیت شعر‌های خوانده شده در این مجلس گفت: در زمینه کیفیت اشعار از بزرگواران پیشکوت توقع بیشتری می‌رفت که حرکتی نو انجام دهند، اما جوان‌ها در آن مجلس خوش درخشیدند و بسیار خوب کار کردند. زیرا شعر از آن ذهنِ جوان‌هاست و کار جوانان جلسه را شیرین و دلنشین کرده بود.

این شاعر شیرازی گفت: به عقیده من حوزه هنری که متولی برگزاری این نشست شاعرانه بود، باید رایزنی‌هایی انجام دهند و از خود شعرای حوزه بهره بیشتری ببرند، زیرا شخصیت‌های حوزه هنری شخصیت‌های بزرگی هستند.

ده بزرگی گفت: اینکه فضای جلسه باز است و هرکس هرچه می‌خواهد می‌خواند، یک نکته بسیار خوب و مثبت است و تاثیرات بسزایی چه در داخل و چه در خارج از کشور دارد. وقتی که رهبر یک انقلاب می‌نشیند و در حضورش هرکس با زاویه دید خاص خود و ساختار فکری خودش بی‌پروا شعر می‌خواند، نشان دهنده باز بودن جمهوری اسلامی و آزادی بیان کامل است و این که رهبر انقلاب با دیدی باز به هنر و شعر توجه دارند، افتخاری بزرگ برای کشور ماست.

این شاعر پیشکسوت که با پایگاه حوزه هنری گفتگو می‌کرد، ضمن تاکید بر این موضوع که بهتر است شعر‌هایی که در مجلس خوانده می‌شود، در نهایت استحکام و بسیار نغز باشند، گفت: شخصیتی که روبه‌روی شاعران در آن مجلس نشسته به معنای واقعی کلمه شخصیتی شعرشناس‌اند.

وی در پایان گفت: رهبر انقلاب خود شاعرند و با دوره‌های مختلف شعر و ادبیات ایران آشنا هستند و ما شاعران وقتی روبه‌روی این شخصیت بزرگ و ادیب می‌نشینیم، باید حواسمان باشد که چیزی بخوانیم که در خور آن جلسه باشد و جدای از اینکه آقا اهل معنا و ادب هستند، باید توجه کنیم که این محفل را سراسر دنیا از طریق رسانه‌ها می‌بینند. پس ما باید کاری در شان آن مجلس بزرگ ارائه کنیم.

کد مطلب 1386482

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha